Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WierzbaMT2 [Dedyk]

Dorkies999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh serwer jest jakąś porażką prezka też słaba Bronie 75 i stalki to bez sens Sewery PVP to już przeżytek 0 rywalizacji itp.... Nie zagram to moja opinia PS. ten serwer już chyba po raz kolejny startuje -.-

Może inna ale .. za dużo Ludzi to grać nie będzie :> 50 to max

I to jest Serwer HARD? typu znowu chińskie questy etc questy 0 zmiany poza biologiem zapewne ;. lepiej teraz opłaca robić serwery Medium/Hard ( więcej Ludzi) wsyatrcz popatrzeć na Al**n2 i Eth**na czy też Exp**ionMt2 ,np Hard Exp a Medium , skille Eq itp Trochę questów jakiś Dungeon itp .. po 3 zbrojki i Bronie i to wszystko ..

Hard Bez urozmaicenia to nie Sewer tylko odmiana od PL'a po za Expem i ku zapewne :>

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

Ehh serwer jakaś porażka Prezka też słaba Bronie 75% dla woja ... inne postacie pokrzywdzone.. Nie zagram to moja opinia PS. ten serwer już chyba po raz kolejny startuje :)

Tak jednak serwerem zajęła się inna administracja.

download nie działa... -.-

nic nie wiem z tej prezki...

zrób normalną ...

Jeszcze nawet nie ma downloadu bo serwer startuje o 18 wraz z downloadem.

Opublikowano

to chyba Ty jesteś głupi "

Witamy, serwer wystartuje(wraz z downloadem) dnia 10.06.2013 przed godziną 18! "

jest 18:10...motłochu .....

Opublikowano

Nie rozumiem graczy, którzy lubią takowe serwery. Na nich nie ma nic ciekawego. Takie serwery były w 2009 i wgl nie przypadły mi do gustu. Nie wiem czy PL nie jest lepszy od takiego czegoś. Teraz na serwerach jest pełno nowości. A nie jakiś gówien z 2008roku. Ja nie zagram. Pozdro dla graczy którzy tracą na to czas....

Opublikowano

nudy krótko ując po prostu no lify ludzie uzaleznieni od metina takie lubia bywa dużo takich . Ale i tak przeczytałem teraz swój temat troche sie zdenerwowałem nie rożrónianiem poziomów hard medium itp :)

Ja miałem swojego priva to na swoim easy/4fun przez miech zarobiłem 2500 co tu sie przechwalać do tego w jednym czasie miałem 8 takich samych z malymi roznicami max lvl itp były też taki jak cavalos , guerra , sonix i 4 tego samego admina znaja je nie którzy i wiedzą ile zarobił i nudno na nich nie było mimo ze byly easy/4fun ^^

Ale juz mi nie o to chodzi tylko ze same mediumy wychodza i padaja bo jest ich za dużo i gówno zarabiaja :)

Pamiętać Hard , Medium , Easy/medium , Easy , Easy/4fun , 4fun , PvP .

Mało zarabiaja był też taki serwer albo i nadal jest jak LegionMT2 takich powinno wiecej wychodzic a nie same typowe mediumy . Po prostu administratorzy robia mediumy na zarobek ? nie umieja na medium zarobić to juz by wiecej na easy zarobili ? Co do easy/4fun lvl wbijasz w 1dzien eq robisz w max tydzien potem dodaje sie jakieś bajery i eq robi sie w miech . Można robić nastepne postacie nie tylko grać 1 bo to sie nudzi :) Medium tez ma wady .

Dobra mykam ^^

44973787949231304450.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...